Enkla cashback-pengar att hämta

cashback-hemsidorna cashback cash back

Jag fortsätter att samla cashbacks när jag får chansen. Ibland är det stora belopp, men oftast är det mindre belopp åt gången. Jag känner mig nästan lite fartblind efter att ha fått större summor när jag bytt elbolag. Men många bäckar små… Här är några tips om enkla cashback-pengar att hämta.

Så jag har full förståelse om man tycker att det kan verka löjligt att leta cashbacks som kanske ger runt 30 kr. Men samlar man alla så blir det tillslut en summa ändå. Plus att om man som jag investerar pengarna man får ut så går det att få avkastning på gratispengarna, rätt så häftigt egentligen.

Om du är ny till fenomenet cashbacks så föreslår jag att du börjar med att läsa det här inlägget jag skrivit ihop om det: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

spacer

Enkla cashback-pengar att tjäna in

Här är ett par enkla cashbacks som du kan tjäna in utan att spendera ett öre. Detta eftersom att just dessa erbjudanden är prenumerationer man kan prova och säga upp inom 14 dagar. Pengarna, cashbacken, får du självklart behålla ändå:

146,5 kr blir det totalt vilket i sig inte är en rikedom men för den som samlar på sig och sparar så är det ett ytterligare steg på vägen framåt.

Mitt projekt GratisPortföljen där jag investerar cashback-inkomster är just nu värt 8 516 kr och mera ska det bli! Tanken är att samla ihop mer cashback-pengar för att sedan investera ytterligare kapital i Gladstone Investment Corp.

Just på senare tid så har det gått lite trögt med att samla in cashbacks. Jag handlar inte särskilt mycket på nätet så det minskar ju tyvärr möjligheterna lite men ändå så rullar det på bra.

Handlar man mycket på nätet så lär man kunna spara/tjäna en hel del på cashback-erbjudanden som finns, framförallt om man samlar på flera olika sidor samtidigt.

Det ska bli väldigt intressant att se hur mycket portföljen är värd om några år. Tack för att du hänger med på färden och läser inläggen, Läs Fler Här! För att få fler tips om cashbacks att hämta kan du alltid kika in Facebookgruppen.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.