Emissionen Fulltecknad på 8 dagar!

Att delta i nyemissioner är oftast spännande och stundtals nervöst. Jag tog som bekant en liten chanspost i Urbangreen. Idag när jag loggade in på Pepins så såg jag att emissionen redan har blivit fulltecknad!

Det är oerhört glädjande och bådar väl inför vad som komma skall. Som vanligt så blir det väl till att gräma sig över att jag inte köpte fler aktier men min ekonomi tillåter verkligen inte det just nu.

Greentech-bolagets emission blev fulltecknad i förtid på endast 8 dagar. Urbangreen fick in 20,1 miljoner kr från 670 delägare och kan nu fokusera på att utveckla ännu fler hållbara lösningar för framtidens gröna städer.

Emissionen i siffror

Antal investeringar: 702 st
Antal delägare: 670
Snittinvestering: 28 632 kr
Medianinvestering: 5 250 kr
Största investering: 8 miljoner kr från Investment AB Spiltan

En riktigt bra start och det ska bli spännande att följa bolaget! So far så är jag utomordentligt nöjd med Pepins plattform.


Pepins utbud

Lyckligtvis så har Pepins fler bolag att handla i än endast Urbangreen. Så man behöver inte stå tomhänt även om man råkade missa att köpa in sig just där.

Övriga bolag som handlas just nu är:

Alvestaglass

”Alvestaglass AB grundades 2008 med målsättningen att bli ett utav de största glassbolagen i Norden genom att innovativt möta efterfrågan av nya smaker och typer av prisvärd glass.”

Escapat

”Domaine d´Escapat är belägen i Languedoc – Rousillion, som idag är världens största vinregion. De senaste åren har vinproduktionen i regionen styrt över från kvantitet till kvalitet och är idag ett av de mest spännande och dynamiska vindistrikten i Frankrike. Detta speglas i gårdens vision, affärsidé, strategi och mål. Visionen är att vara den mesta kända svenskägda franska vingården med en affärsidé att förvalta och förädla en klassisk vingård och dess affärer.”

XTZ

”XTZ är ett svenskt bolag som ligger i den tekniska framkanten inom HiFi-industrin och har löpande tagit fram ”best in class” produkter tillgängliga för en global marknad. Stora investeringar har gjorts i produktutveckling och idag har bolaget en komplett produktportfölj med lång livscykel och en unikhet som uppmärksammas av såväl konsumenter som experter på marknaden. Målet är att driva bolaget med lönsamhet och växa 25-50% per år.”


Mer information om bolage hittar du bland annat på Pepins hemsida


Grupp på Facebook för att diskutera Pepins


1 thoughts on “Emissionen Fulltecknad på 8 dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.