Extrainkomst: Svara på undersökningar

Det finns gott om olika sätt att använda för att få in en extrainkomst. Ett populärt sätt att få in lite extra pengar varje månad är att svara på undersökningar. Det finns en del olika sidor att göra detta via. Ibland så får man ut pengar och ibland får man poäng som man byter mot olika saker. Här får du tips om tre sådana sidor.

Jag har hittat tre bra sådana sidor som jag börjat utvärdera för att se om de är bra för en extrainkomst. Två är på svenska och den tredje är på engelska. Låt oss kika in sidorna och se om det är något för dig!

(¤) = Affiliatelänk

Panel.se – Extrainkomst genom undersökningar

Via Panel.se så kan du enkelt och lätt komma igång med att svara på undersökningar. Som belöning för att du besvarar undersökningarna så får du poäng. Poängen du får går sedan att lösa in i utbyte mot många olika saker.

Här nedanför ser du en lista på olika saker som du kan få i utbyte mot att du löser in dina poäng:

panel.se utbud extrainkomst

Som du ser så kan man få ihop till en hel del olika saker, pluspoäng till Panel.se att man kan donera sina poäng till välgörenhet. Det här är ju inget, som du säkerligen förstår, som man blir rik på men det är mer en rolig extrainkomst. Vem vet, man kanske vinner något på en av lotterna.

Jag har redan börjat besvara undersökningar och fått mina första poäng. Jag tycker att det fungerar enkelt och bra.

Spacer

Ebuno – Undersökningar på engelska

Via Ebuno:s sida så kan man också vara på undersökningar och enkäter. Skillnaden här är att du får ut dina pengar till ditt konto, det vill säga du slipper lösa in poäng mot olika saker.

Sidan i sig är på engelska men undersökningarna är på svenska. Det är lite svårare att få komma med i undersökningar via den här sidan, men eftersom att man kan få ut pengarna till kontot så är det värt besväret.

Det går snabbt att registrera sig och att komma igång. Att komma igång snabbt och enkelt tycker jag är viktigt för att upplevelsen inte ska bli tradig och långdragen.

Klicka Här för att gå till Ebuno för att läsa mer!(¤)


Åsiktstorget

Åsiktstorget har många säkert redan hört talas om, den är kändare än Panel och har funnits länge. Precis som på de andra sidorna så svarar man på undersökningar och får poäng, här kan man ta ut poängen både som pengar och som olika produkter.

Du kan lösa in dina poäng antingen genom PayPal eller i form av olika presentkort och e-kuponger. Det finns en hel del alternativ att välja mellan vilket jag tycker är positivt.

Det finns mellan 30-40 butiker att få presentkort till för sina intjänade poäng. Man kan också välja att donera sina poäng till välgörenhet om man så önskar.

Klicka Här för att gå till Åsiktstorget för att läsa mer!(¤)

Använder Du någon av sidorna i dagsläget? Kommentera gärna och berätta!


Få 10 EURO att investera hos Trine för att förbättra miljön!

2 thoughts on “Extrainkomst: Svara på undersökningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.