Robotdammsugare leder vägen för AI?

hittakreditkortet.se

Jag tror absolut att man kan säga att robotdammsugare leder vägen för AI in i hemmen i samhället. Men det finns så klart även en hel del andra husrobotar som man kan kika på. Personligen så tror jag att AI samt automation är framtiden och industrier som kommer att bli väldigt stora framöver.

Fler och fler lär se möjligheterna och de positiva aspekterna av automation och AI i form av robotar för husen. Detta tror jag alltså kommer öka acceptansen och förståelsen för dessa slags robotar vilket möjligtvis leder till en stark efterfrågan på dessa produkter då fler och fler användare tillkommer.

Det är med just det tänkandet som jag har byggt min nuvarande fondportfölj. Den portföljen är byggd för att låta professionella förvaltare sköta jobbet åt mig med att hänga med i marknaden.

På så sätt kan jag fokusera på annat och förhoppningsvis tjäna pengar på bägge fronterna. Tanken är att vara långsiktig med den portföljen för att kunna bygga upp en stabil grund med kapital att placera i den sektorn.

Det ska bli intressant att se hur det går med det hela men jag håller ju givetvis tummarna för att jag har valt rätt fonder. Chansen finns ju också att jag investerar i AI och automation via aktier också, då kommer jag att skriva om det och hålla er uppdaterade.

I dagsläget så finns det till exempel redan robotar som dammsuger, klipper gräset och tvättar golv ute på marknaden. Det lär bli komma fler och fler liknande robotar framöver skulle jag tro.

Tänker du att det är en för stor utgift? Delbetala med hjälp av ett kreditkort! Välj ett med bra villkor med hjälp av hittakreditkortet.se.

spacer

Robotdammsugare leder vägen framåt husrobotarna

Min främsta satsning på AI bland fonderna sker med hjälp utav fonden Allianz Global Artificial Intelligence. Den fonden investerar jag i via fondtorget Savr som har mycket lägre fondavgifter än andra handelsdepåer.

Det här är den fondens 10 största innehav per sista maj i år:

Om du också är nyfiken på att investera i AI och automation så kan det vara en bra idé att kika in den. Bara att skriva om ämnet gör mig mer intresserad av att hitta bolag inom sektorn så det lär bli en del läsande om det under semestern.

Personligen så har jag inget behov av en men att robotdammsugare leder vägen för AI in i hemmen tror jag som sagt lär bli allt vanligare. Det ska bli intressant att se vilka lösningar som kommer att tas fram för alla olika slags behov som finns.

Likväl blir det intressant att se vilka bolag som lyckas och inte lyckas. Kan man hålla personalkostnaderna nere så kan ett stort produktionsföretag till exempel spara in en hel del. Då rör man sig bort från lika stora återkommande utgifter och betalar säkerligen istället mer i engångsavgifter i form av installation och inköp.

AI, robotar och automation lär förändra inte bara arbetsplatserna i sig utan även hela samhällen och vardagen. Förhoppningsvis till det bättre! Jag vet inte direkt om vi är direkt riktigt ännu, men jag ser fler och fler robotgräsklippare när jag är ute och går.

Kanske är det första vågen av husrobotar som sveper in, vi får se!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.