Sammanfattning V 5 2017 – Goda nyheter

Sammanfattning V 5 2017

Vecka 5 var en riktigt härlig vecka med mycket goda nyheter och en del rekar på innehaven i portföljerna. Alla nyheter var dock inte positiva men på det stora hela så ser det bättre ut nu än när veckan började. Bäst gick det helt klart för utdelningsportföljen som är nära sin ATH(all time high). Det har även trillat in en del betalningar på Lendify så att allting rör sig mer eller mindre framåt.

Utdelningsportföljen

Under veckan som gick så kom det som sagt en hel del goda nyheter. Alfa Laval och H&M levererade starka rapporter samtidigt som Castellum kom med fina nyheter. Det mesta har varit positivt men Swedbank sänkte reken för Investor till Neutral från Köp. Portföljen i sig är väldigt nära första delmålet att nå ett innehav på 10 tkr. Rullar det på i denna takt under den kommande veckan så nås det målet utan problem, frågan är bara om det håller i sig. Det återstår att se!

Alfa Laval Sammanfattning V 5 2017

Alfa Laval fick sig en riktig uppsving under veckan som gick .(Klicka för större bild)

Några av nyheterna  som kom under veckan:

SWEDBANK SÄNKER REK TILL NEUTRAL

Såhär ser portföljen ut just nu:

Utdelningsportföljen

Klicka för större bild.


Fondportföljen – Sammanfattning V 5 2017

Här har det inte hänt särskilt mycket under veckan annat än att fonden Spiltan Global Investmentbolag utsetts till läsarnas favorit genom en omröstning på privataaffärer.se. (Länk). Givetvis väldigt roligt att ett av innehaven har fått en sådan fin utmärkelse.

Ni som har bra sifferminne ser att utvecklingen varit positiv men minimal. Fondportföljen har gått upp 1 kr sedan förra veckan. Så länge den inte backar så är det inte hela världen.

Fondportföljen

Klicka för större bild.


Lendify

Snart har jag råd att gå in i ännu ett microlån på 250 kr hos Lendify. Vid månadens slut så ska det ha dimpt in tillräckligt med betalningar för att göra det så det är bara att sit tight och vänta lite till. Ju fler som är igång desto snabbare kommer jag att kunna starta nya lån, det ska bli kul att se om min taktik med microlån fungerar.

Utvecklingen hittills:

Lendify Sammanfattning V 5 2017

Senaste händelser på kontot:

Lendify Sammanfattning V 5 2017


Följ resan på Facebook och Twitter!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.