Vad är Lendify?

Vad är Lendify?

Om du sitter och undrar just ”Vad är Lendify?” så kommer detta inlägg att svara på din fråga. Lendify är kort och gott en sida som förmedlar en tjänst. Den tjänsten går ut på att privatpersoner lånar ut pengar till andra privatpersoner. Lendify är ett intressant och annorlunda sätt att tjäna pengar på.

Lånen är och fungerar i stort sett exakt som vilka lån som helst. Låntagaren amorterar och betalar ränta. Betalas lånet inte som överenskommet så går det vidare till instanser som inkasso och kronofogden.

Är det säkert?

Allting är relativt men Lendify erbjuder även investerare i lån att investera via ett konto som automatiskt återinvesterar avkastningen. Använder man det kontot så täcker Lendify upp eventuella missade betalningar.

När någon ansöker om lån så analyseras deras kreditvärdighet noggrant. Endast om man anses ha en tillräckligt god betalningsförmåga så blir man godkänd. Lendify gör bland annat en traditionell kreditupplysning, tar del av information från långivarens bank, långivaren får själv lämna en del information vid låneansökan och om det behövs så ser dem över arbetsgivarintyg, kopior på lönespecifikationer etc. Sedan görs även en KALP, kvar att leva på lalkyl.

Investerar du redan hos Lendify?

Om du redan gör det så vore det väldigt roligt om du ville gå med i denna grupp på Facebook. Det är en grupp där man kan dela sina investeringar hos Lendify samt lära sig mer om tjänsten.

Jag investerar hos Lendify

En gång i tiden så undrade jag också ”Vad är Lendify?”. Sedan dess så har jag läst många recensioner om dem på nätet och slutligen även tagit steget att själv investera hos just Lendify. Jag började med futtiga 1000 kr för att se om det fungerar. Eftersom att jag verkligen ville testa funktionaliteten så ingick jag en massa mikrolån. Jag investerar alltså mellan 250-500 kr per lån och just nu har jag 14 stycken aktiva lån. Alla återbetalas som dem skall vilket jag tycker talar väl för tjänsten.

Jag tycker ärligt talat att det är roligt att investera hos Lendify eftersom att det är såpass annorlunda. Det är helt enkelt en rolig variation som med lite tur kan ge en hyfsad avkastning.

Du kan läsa mer om min resa hos Lendify Här eller gå direkt till deras hemsida Här.

Vad är Lendify?


Affiliatelänkar förekommer i detta inlägg

Eftersom att jag både investerar hos Lendify och samarbetar med ett affiliateföretag så kan jag få ersättning för medlemmar som går med på sidan. Detta ser jag dock bara som en bonus men jag vill vara öppen med det, med det sagt så vill jag även poängtera att jag började skriva om Lendify innan jag ingick i detta samarbete.

2 thoughts on “Vad är Lendify?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.