Veckorapport V.20 2021 – GratisPortföljen & Fonder

Dags att avrunda ännu en vecka och veckorapporten kommer lika sent som den brukar. Den här veckan så kikar jag endast in GratisPortföljen och fonderna eftersom att jag ska ta ut pengarna från Savelend. Det kapitalet skall istället användas för att investera i Savelends aktie tills vidare. Dags för Veckorapport V.20 2021!

GratisPortföljen Veckorapport V.20 2021

Portföljens värde har inte rört sig nämnvärt men under veckans gång så trillade det in en utdelning från Exchange Income Corp. Den landade på hela 10 kr, kanske inte riktigt dags att förtidspensionera sig ännu med andra ord.

Skämt åsido så tuffar portföljen på, min förhoppning är att Vermilion Energy inom kort skall återuppta sin månatliga utdelning. Det lär lyfta portföljen en aning samt ge mig en chans att omfördela och ta in Cibus i portföljen. Men vi får se hur det går.

Först så är tanken fortfarande att jag skall utöka i Gladstone Investment Corp så att inköpen ligger på runt 2000 kr för även det bolaget. Det är roligt att lägga grunden för att få cashback-pengarna att börja växa på bra av sig själva.

Veckorapport V.20 2021 - GratisPortföljen & Fonder

Fonderna V. 20

Fonderna gick det riktigt dåligt för förra veckan men nu har det ljusnat lite. Mina fonder är främst fokuserade på teknik och teknologi. Tanken är att lägga över det på experter att förvalta mitt kapital inom dessa sektorer, bland annat då med rätt så mycket fokus på AI.

Det vore dock roligt att få in mer fokus på även automation, det ska jag kika på framöver. Såhär ser fondernas graf och utveckling ut i skrivande stund:

Fondernas utveckling vecka 20

Kommande månad så avviker jag dock en aning från planen. Istället för att fylla på i fonderna så kommer jag att lägga det kapitalet på kryptovalutor då det i mina ögon ser att vara köplägen på flera håll där.

Tanken är att även börja månadsspara i kryptovalutor fram över, något som jag hoppas kommer bära frukt ordentligt. Såhär ser portföljens innehav förutom HHE ut just nu:

Fondportföljen vecka 20

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.