Cannadips i Sverige – 10% Rabatt på CBD-snus

Det var ett bra tag sedan jag skrev om att CBD-snus var på väg. Nu är cannadips i Sverige och går att köpa via företagets hemsida. Eftersom att produkten inte innehåller THC så är den laglig.

Cannadips kostar från cirka 200 kr och uppåt plus frakt. De går att beställa på företagets hemsida cannadips.eu. Länken är en bjud-in-din-vän-länk och ger dig 10% i rabatt när du handlar CBD-snus och mig rabatter/erbjudanden.

Beställningar på över 60 EURO har fri frakt inom EU.

Eftersom att snuset inte innehåller någon THC utan bara CBD så behöver man inte oroa sig för att produkten skall anses vara olaglig i Sverige. Felix Sundström som är bolagets VD svarade såhär när tidningen Café intervjuade honom:

”Det är helt lagligt. Förvaltningsrätten har i olika domar tidigare i år kommit fram till att det inte är bevisat att Cannabidiol (CBD) har medicinsk effekt. Sådana produkter är därför lagliga att säljas så länge de inte marknadsförs med påståenden om medicinska egenskaper, eller innehåller THC,”

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Cannadips i Sverige

Jag tycker att det här är väldigt intressant! Jag snusar inte men att det kommer fler och fler CBD-produkter ser jag som oerhört positivt. Ju mer information som sprids om CBD, THC och cannabis i allmänhet desto bättre.

Eftersom att jag själv inte snusar så kommer jag inte att testa denna produkt men jag hoppas att den tas emot väl av marknaden.

”För att få maximal effekt av produkten rekommenderas 3–5 påsar per dag i minst två veckor.”

Förhoppningsvis så får vi se fler och fler liknande produkter som sakta men säkert kan få det svenska folket att förstå att en legalisering av cannabis är den rätta vägen att gå.

Om du har testat det här snuset så får du gärna kommentera och berätta vad du tyckte om det!

Källa / Läs Mer

Tack för att du läste inlägget ”Cannadips i Sverige”!

4 thoughts on “Cannadips i Sverige – 10% Rabatt på CBD-snus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.