Månadens Köp Utdelningsportföljen Maj 2017

Månadens Köp i Utdelningsportföljen

En ny månad och då även dags för månadens köp i Utdelningsportföljen! Nu kanske du tänker ”Men du brukar ju fylla på båda portföljerna samtidigt?” Yes men på grund av att jag behöver föra över pengar från mitt konto i Spanien till mitt konto i Sverige så tar Fondportföljens investering lite extra tid på sig. Men desto roligare är det för utdelningsaktierna, där var det dags att handla igen idag!

Det blev handel i sex stycken olika aktier. Dessa var Alfa Laval AB, Castellum AB, eWork Gorup AB, ICA Gruppen AB, Investor AB samt Hennes & Mauritz AB.

Just H&M har det ju lite kämpigt just nu men jag räknar med att det blir ändring på det förr eller senare. Castellum har kämpat sig upp från röda siffror och ser ut att hålla sig där. Skönt!

Fler av aktierna har haft vinstutdelningar och då brukar kursen ofta sjunka lite. Snart bär det förhoppningsvis vidare av uppåt.

Månadens Köp i Utdelningsportföljen

Såhär ser portföljen ut just nu. Klicka för större bild.

Sakta men säkert

Med den här månadens köp i utdelningsportföljen så är ett av många, många små steg tagna. Sakta men säkert så går det framåt och för varje utdelningssäsong så kommer portföljen att öka mer och mer. Det är åtminstone målet med det hela.

Nästa månad så investerar jag förmodligen mer i Castellum, eWork Group och Latour.

Tack för att du läser ha en awesome vecka! 🙂

1 thoughts on “Månadens Köp Utdelningsportföljen Maj 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.