Investerat genom Lendify

www.ihallandeinvest.se

Som jag utlovade i förra veckorapporten så har jag nu investerat genom Lendify igen. Den här gången så investerade jag 1 000 kr. Det var perfekt timing för jag fick en väldigt glad överraskning, eller två var det egentligen, för den delen i samband med investeringen. Överraskningarna kom i form av rekryteringsbonusar.

Som du kanske vet så kan man få en rekryteringsbonus genom Lendify. Jag fick igår in två stycken samtidigt. Roligt! Och tack ska ni ha! Ni får gärna skicka ett meddelande och berätta om era investeringar om ni läser detta.

Nedan så kan du se händelsehistoriken på mitt konto, bonusarna och min investering är markerade med röd färg. Den gröna färgen markerar 5 st nya lån som jag har hunnit investera i. Resten av pengarna kommer att investeras under nästa vecka.

investerat genom Lendify

Kontohistorik.

Investerat genom Lendify

Nya lån skall ingås och jag har redan fått igenom ett par plus att fler ligger som reserverade. Lendify har verkligen blivit snabbare på att skjuta in nya lån och det märks även att många lån investeras färdigt betydligt snabbare nu än tidigare.

Som ni såg på bilden så blev det 5 st lån för pengarna som jag investerat genom Lendify. Jag väljer nuförtiden endast lån med väldigt hög risk eftersom att det är då avkastningen är som högst. Här nedan kan du se mer info om lånen.

Investerat hos Lendify

Nya lånen.

Mina aktiva lån

Jag börjar känna mig som en mikro-bank efter att ha investerat genom Lendify i snart ett år. I skrivande stund så har jag 17 st lån igång. Vissa låntagare har halkat på efterkälken med sina betalningar. Jag kommer att skriva mer om det i en genomgång av alla lån så fort jag har investerat upp pengarna som kommit in under veckan.

Alla aktiva lån som jag har:

investerat genom Lendify

Alla aktiva lån.

En intressant sak att ta upp är att mitt lån som just nu är på väg till inkasso för att låntagaren inte betalat av i tid är av klass B. Men det är ingenting som oroar mig eftersom att Lendify har en process för att lösa det som jag litar på fullt ut. Du kan läsa mer om den i det här inlägget.


Tack för att du läste ”Investerat genom Lendify”! Trevlig helg!

2 thoughts on “Investerat genom Lendify

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.