Ny investeringsmöjlighet hos Trine

Nu finns det en del nya investeringsmöjlighet hos Trine. Deras plattform blandar möjligheten att investera i P2P-lån med välgörenhet. Det är ett väldigt intressant sätt att investera på då man inte bara tjänar pengar utan man gör även något gott för utsatta människor och för miljön.

Som sagt så går Trines affärsidé ut på att blanda investeringar med välgörenhet. Man investerar nämligen i förnyelsebar energi i utsatta områden som till exempel Kenya, Myanmar, Zambia m.fl.

På så sätt så hjälper man människor att få tillgång till el på ett miljövänligt sätt. Det är alltså inte bara bra för människorna utan även för miljön. Varje investeringsmöjlighet hos Trine är lite olika och nu finns det en ny öppen som du kan investera i om du så vill.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Investeringsmöjlighet hos Trine

Projektet heter Kazang 4 och är som du kanske redan listat ut Kazangs fjärde projekt. Projektet tar plats i Zambia. Man förväntar sig att det ska hjälpa cirka 2000 personer och reducera utsläpp med cirka 500 ton av CO². Detta genom att installera solceller och att utbilda lokalbefolkningen i hur dessa används.

Återbetalningstiden på lånet är 36 månader och avkastningen ligger på mellan 6.5 – 8.5% beroende på hur mycket man investerar. Investerar man över 1000 EURO så får man 2% extra i avkastning från Trine.

Den här bilden visar den planerade återbetalningstakten för investerare som väljer att hjälpa miljön och utsatta människor:

investeringsmöjlighet hos Trine

Kazang Solar grundades 2017 och har redan byggt över 8000 solcellsdriva hem i Zambia. Man är backade av en stark aktieägare som äger Zambias system för mobilbetalningar.

Vill du läsa mer om projektet så kan du kika in det på Trines hemsida genom att Klicka Här. Projektet är öppet för investeringar i 15 dagar till. Minsta möjliga belopp att investera i ett projekt är 25 EURO. Följer du länkarna från den här sidan så får du 10 EURO i välkomstbonus, gäller nya medlemmar, att investera med. Lycka till!


Har du läst om att investera i fastigheter via Tessin?

3 thoughts on “Ny investeringsmöjlighet hos Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.