Sammanfattning V. 31 – Canopy under 30?

Hettan i Sverige har börjat att avta och det är söndag återigen. Bitcoin tappade höjd från 70 000 kr och cannabisaktiernas väntan fortsätter. Jag siktar på att köpa in mig i Canopy Growth Corp igen under 30 dollar men frågan är om vi kommer dit ner.

Cannabisaktierna

Caopy Growth Corp var som bekant uppe över 48 dollar, där valde jag att ta hem vinsten med halva innehavet för att sikta på återinköp runt 30 dollar.

Kursen var ned rätt så lågt och närmade sig 30 dollar men den har ännu inte kommit under den gränsen. Vi har fortfarande nästan hela augusti kvar och jag har inte gett upp hoppet om att se den gå lägre riktigt än.

Eftersom att det är stiltje på marknaden just nu då alla inväntar legaliseringen så finns det en chans eller risk beroende på hur man ser på det att kurserna faller neråt igen.

Samtidigt så vet vi ju att väldigt många har marknaden under luppen och står redo att köpa in sig vid fina lägen. Så även om Canopy Growth Corp faktiskt går under 30 dollar så är det inte säkert att den blir kvar där så länge.

Just nu är kursen bara cirka 4 dollar från att nå ned dit, frågan är om väntan på legaliseringen gör att vi kan gå ned ännu lägre. Det återstår att se.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisaktierna i portföljen v 31

Cannabisportföljen förra veckan:

v 30 storbritannien legaliserar medicinsk cannabis

Kryptovaluta

Bitcoin föll igenom 70 000 kr och ligger just nu runt 62 000 kr. Laddar den upp för vidare uppgång eller bör vi vänta oss att den faller vidare? Den som lever får se!

Läs mer om kryptovaluta

Pepins

Den 15:e augusti så öppnar handeln hos Pepins igen! Då kommer man att kunna köpa/sälja 26 stycken olika onoterade aktiebolag. Missa inte det!

P2Plån

Autoinvestkontona hos Mintos och Bondora sköts per automatik efter riktlinjerna som jag har ställt in. Månad efter månad så rullar det på av sig självt och jag behöver inte göra särskilt mycket om jag inte vill. Skönt att kunna sätta in pengar, ställa in och glömma bort lite halvt eftersom att det inte krävs mycket arbete alls.

Här kan du läsa min lista över olika P2P-plattformar.


Veckans inlägg


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 31 – Canopy under 30?”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.