Sammanfattning V. 16 – Taku-Taku fulltecknades!

Glädjande nyheter från Pepins är att nyemissionen i Taku-Taku fulltecknades. Jag blev en av 888 investerare som valde att investera i vegansk kost. Resan härifrån kommer att bli väldigt intressant och det känns oerhört lovande.

Som jag skrev förra veckan så har jag varit väldigt inaktiv då jag snart ska hem från Thailand. Dock så blev jag betydligt mer inaktiv än vad jag hade räknat med så att jag får försöka med att ta igen det den här veckan.

Cannabisaktierna

Som jag flaggade för tidigare så har jag sålt av lite innehav men hoppas nu slippa röra portföljen mer. Den är redan så pass liten så det vore synd att göra den ännu mindre.

Snarare så hoppas jag på att inom kort kunna börja fylla portföljen igen för att satsa stenhårt inför den väntande legaliseringen, om allting går enligt plan.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Pepins

Fulltecknad emission för Taku-Taku! Glädjande nyheter för alla oss 888 investerare som tog del av erbjudandet. En investering som är bra för kroppen, naturen och förhoppningsvis också för portföljen.

Imorgon öppnar även möjligheten för att investera i Kronfönster, jag har inte läst in mig ännu men ska kika på det inom kort.

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Autoinvestkontona sköter sig själva så det är bara att avvakta.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 16 – Taku-Taku fulltecknades”!

6 thoughts on “Sammanfattning V. 16 – Taku-Taku fulltecknades!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.