Veckorapport 35 2022 – Rött på alla fronter

Veckorapport 35 2022 blir en väldigt kort rapport på grund av sjukdom. Men i stort sett så kan man sammanfatta veckan med ett ord: Rött. Prat i Europa om finansiella paket för flera miljarder lär heller inte lugna ned inflationen vi ser.

Investmentbolagsportföljen

Portföljen med de 3 svenska investmentbolagen Latour, Bure och Investor har svängt en hel del sedan den påbörjades. Just nu ligger den på den rödare sidan. Framförallt på grund av Latours senaste rapport som såg kursen sänkas rejält.

Så här ser portföljens graf ut:

Investmentbolagsportföljen

Trots en stark fredag för alla bolagen så är det fortfarande röd avkastning för alla tre. Så här ligger de enskilda bolagen i portföljen till just nu:

Så här ligger de enskilda bolagen i portföljen till just nu:

Fondportföljen Veckorapport 35 2022

Fonderna har vänt ned igen och det är inte särskilt förvånande. Frågan är bara hur långt ner vi ska den här gången. När det skakar på börserna och man pratar mycket om den kommande vintern så minskar riskvilligheten fort.

Det märks tydligt på den här portföljen som är starkt inriktad mot bolag inom teknik, teknologi och AI. Men med lite tålamod så kanske det här bli fint på sikt. Avgifterna för fonderna är dock rätt så höga, så man vill inte se rött allt för länge.

Fondportföljen Veckorapport 35 2022

GratisPortföljen

Veckande började fenomenalt bra för denna portfölj som består av pengar från cashback-erbjudanden. Faktum är att portföljen i måndags var värd över 30 000 kr en stund. Men sen så vände det ned igen.

Så jag räknar det inte som en helt uppfylld milstolpe riktigt ännu. Först vill jag se värdet röra sig en bra bit över 30 000 kr. Det ska bli häftigt.

Så här ser portföljens graf ut för stunden:

Så här ligger innehaven till:

Det är trist att 2020 Bulkers har tappat rejält på senare tid. Börsen gillade inte deras byte av skattehemvist till Norge från Bermuda verkar det som.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport 35 2022 – Rött på alla fronter”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.