Veckorapport V 3 2022 – Nu är det rött på börsen

Röda siffror så långt ögat kan nå. Förra veckan hade GratisPortföljen klarat sig bra medan fonderna gått ned. Den här veckan så har allt gått ned, förutom P2P-lånen då. Sådana här perioder så ser man, tycker jag, hur bra det är med alternativ till börsen. Vi kikar in den rödaste rapporten sedan jag började med dessa i form av Veckorapport V 3 2022.

Savelend – alternativ till börsen

P2P-lånen rullar på av sig själva tack vare Savelends smidiga autoinvesteringssystem. Det är tacksamt och skönt att slippa sitta och manuellt investera varje krona på plattformen. Jag anser också att deras plattform är ett gediget alternativ till börsen.

Detta eftersom att lånen inte går upp och ned på samma sätt som andra slags värdepapper. För min del så går det fortfarande lite trögt där så jag tänkt visa upp effekten av att månadsspara 1000 kr varje månad. Men det börjar att ta sig!

När det här året är slut så ska ha minst 25 000 kr investerat på plattformen. Just nu så är den siffran 7000 kr. Ju mer pengar det blir desto snabbare kommer det att växa. Det ska bli härligt att se ränta-på-ränta effekten börja arbeta på rejält.

Vill du gå med så gör det via länken här så att du får din välkomstbonus för nya medlemmar: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform. Så här ser avkastningen för min del ut hittills:

Avkastningen hos Savelend

Rött var det här – Fonderna hos Savr

Rött, rött och rött. Portföljen med fonderna som jag har hos Savr går åt helt fel håll just nu. Men för den långsiktige är det egentligen inget större orosmoment. Jag kommer att fortsätta tanka på i samma fonder som jag redan börjat med.

Detta gör jag med övertygelsen att det förr eller senare kommer att vända uppåt igen. Om ett par år eller mer så är jag helt säker på att det kommer att vara något som jag är glad över att ha fortsatt att göra.

Så varje månad investeras det i fonderna och det ska få rulla på. Men det hade ju varit lite roligare om det gick upp hela tiden, men så lätt ska det inte vara.

Fonderna Veckorapport V 3 2022

GratisPortföljen Veckorapport V 3 2022

Här har det också lyst rött under veckan som varit, trots det är jag fortfarande över 100% upp på Vermilion Energy. Jag tror det bolaget kommer att fortsätta gå starkt eftersom att oljepriserna verkar fortsätta stiga.

2020 Bulkers har gått ned på minussiffror och det är jag glad för, detta eftersom att jag ska fylla på mer där. I veckan så får jag in cirka 850 kr till i cashback-pengar. Det kapitalet kommer att gå in i 2020 Bulkers. En del av pengarna kommer dock att få bli liggande, antingen för att köpa i en dipp eller ta in ett nytt bolag.

Jag skulle gärna få chansen att fynda mer i Exchange Income Corp eller Gladstone Investment Corp. Två starka månadsutdelare som presterat fint hittills. Men som alltid, den som lever får se hur det blir!

GratisPortföljen Veckorapport V 3 2022

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 3 2022”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.