Veckorapport V 41 2021 – Sidledes vecka

Den här veckan har varit rätt så händelsefattig för portföljerna. En positiv sak är dock att mina investeringar i P2P-lån är nästintill fullinvesterade igen. Detta efter att ha justerat vilka sorts lån jag investerar i. Vi tar en snabb titt på hur läget är i Veckorapport V 41 2021!

Men först vill jag belysa att cashbacksidan Refunder har släppt en grym nyhet som jag kommer att skriva mer om i ett annat inlägg. Refunder har nämligen lanserat ”Refunder pay” ett betalkort som ger dig cashback på allt du handlar! Det ansökte jag om direkt när jag såg det och nu väntar jag ivrigt på att det skall skeppas hem till mig. Spännande!

Savelend – Pengarna har vaknat

Förra veckan så grämde jag mig över att en stor del av mitt lilla kapital hos Savelend låg oanvänt. Detta var på grund av att jag valt bort investeringsalternativ. Tydligen så är majoriteten av alla deras lån konsumentkrediter. Så nu när jag valt att investera i dessa igen så är pengarna i arbete så det är ju skönt.

Dock så har jag fortfarande väldigt lite pengar där, men månadssparandet på 1000 kr är aktivt och kommer fortgå ett bra tag är det tänkt. Så om ett par månader kommer det se roligare ut.

Förhoppningsvis så kan det bli en bra affär och jag tycker att det verkar lovande från min tidigare session där. Just nu så händer det inte mycket då kapitalet behöver öka på men så här ser utvecklingen för min portfölj ut där:

Veckorapport V 41 2021 aktiviteten hos Savelend

Veckorapport V 41 2021 – Fonderna har gått i sidled

Mina fonder hos Savr har inte rört sig så mycket och det är ju skönt för det betyder att dom åtminstone inte har gått ned som tidigare. Tyvärr så sker det ett underhåll på deras hemsida just nu så grafen över portföljens utveckling är inte tillgänglig.

Så den här veckan får det bli en bild på de individuella innehaven istället, omväxling förnöjer sägs det så jag hoppas att det går bra ändå:

Fonderna hos Savr

Öhman Global Growth är fortfarande den fonden som har gått starkast i portföljen. Det ska bli väldigt spännande att se hur det ser ut om ett år eller två, vilken kommer vara starkast då mån tro?

Vill du prova deras plattform kan du följa denna länk för att få en välkomstgåva i form av 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik.

GratisPortföljen fortsatt nära ATH

Tack vare höga oljepriser ute i världen så går Vermilion Energy starkt och då är även GratisPortföljen stark. Just den här veckan är den bara lite upp men det är roligt att se att ökningen kanske kan hålla i sig ett tag framöver. Bolaget siktar på att betala av skulder innan man möjligtvis återupptar månadsutdelningarna.

Jag får se om jag sitter kvar så länge, tanken med portföljen är ju att just bolag med månadsutdelningar. Så vi får se hur det går. Kanske blir det snart dags att säkra en del av vinsten i bolaget för att investera i en månadsutdelare. Time will tell.

Så här har veckan varit:

veckans utveckling för gratisportföljen

Överlag har det varit en rätt så lugn vecka. Det var skönt att fonderna slutade falla även om jag är långsiktig där. GratisPortföljen tror jag kan fortsätta röra sig uppåt i värde inom kort och hos Savelend så är det tålamod som gäller för att bygga upp portföljen igen.

Jag hoppas att du har haft en grymt bra vecka på börsen, det ska bli intressant att se hur OMX artar sig den närmsta tiden. Det känns skakigt men samtidigt så är det nog mycket kapital på sidlinjerna som väntar på att ta plats om en rekyl kommer. Intressant läge minst sagt!

Tack för att du läste ”Veckorapport V 41 2021”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.