Veckorapport V 46 2021 – Fonderna krossar ATH

Veckorapport V 46 2021 blir en härlig en eftersom att som rubriken förtäljer så har fonderna gått riktigt starkt. Fondportföljen har nått en rolig milstolpe och det känns som att det äntligen börjar hända saker. Detta cirka ett år sedan den skapades, tålamod på börsen leder ofta till bra saker!

Savelend

På plattformen har det inte hänt mycket för mina P2P-lån men på börsen däremot har aktien gått väldigt starkt på sistone. Detta tack vare en ny riktkurs och bevakning från analysföretaget Redeye som menar att aktien bör vara värd runt 12 kr.

Bolaget släppte också en rapport som visar på stark tillväxt även om resultatet släpar efter, vilket är förståeligt när man fokuserar på tillväxt. Savelend höjde därför sina finansiella mål vilket jag tycker bådar väl inför vad som komma skall. Så det känns bara bättre och bättre där. Tanken är att fortsätta månadsspara tills jag uppnår högsta aktieägarförmånsklassen.

Vill du diskutera och följa bolaget via Discord så kan du gå med i Den Här Servern.

I övrigt så ska det fyllas på mer pengar där nästa månad, det är inte omöjligt att jag efter julen sätter in lite mer i en klumpsumma för att få det hela i rullning lite snabbare. Men det får vi se då helt enkelt.

spacer

GratisPortföljen Veckorapport V 46 2021

Vi spar det bästa till sist och tar GratisPortföljen före fonderna den här gången. Här har det gått betydligt trögare eftersom att Vermilion Energy lämnade en rapport som marknaden inte gillade. På lång sikt så tror jag ändå att innehavet kommer generera fin avkastning så det får vara kvar i portföljen.

Här nedanför kan du se grafen och utvecklingen för portföljen i detta skede:

GratisPortföljen Veckorapport V 46 2021

GratisPortföljen där jag investerar cashback-pengar har ju som du kanske också såg fått ett nytillskott! I veckan så gjorde jag ett köp i 2020 Bulkers för pengarna som låg på kontot. Det ska fyllas på mer där så fort mer kommer in. Tanken är att köpa in för cirka 2000 – 3000 kr totalt.

Här nedanför kan du se alla innehaven i portföljen och deras utveckling just nu. Alla bolagen är månadsutdelare, förutom Vermilion som temporärt har pausat sina utdelningar sedan Covid började härja världen över.

innehaven i portföljen och deras utveckling just nu

Portföljen har även hittills genererat cirka 560 kr i utdelningar sedan den påbörjades, den siffran är före källskatten har dragits. Förhoppningsvis så ska den siffran öka markant framöver! Gladstone höjde ju nyligen sin utdelning vilket var härligt att se. Med lite tur så följer fler bolag i deras fotsteg.

Fonderna

Dags att kika in portföljen som gett bäst avkastning den här veckan! Fonderna har som sagt gått starkt framåt vilket givetvis är roligt att se. En härlig milstolpe uppnåddes när portföljen äntligen gick över 1000 kr i avkastning. Nu håller jag verkligen tummarna för att det fortsätter på detta sätt.

Fonderna krossar Veckorapport V 46 2021

Nästa vecka så ska det fyllas på i portföljen igen och veckan efter den så fyller portföljen 1 år. Den 2:a december 2020 så satte jag in den första insättning till fondportföljen. Tänk så fort tiden går.

Alla fonderna i portföljen ligger nu på plus! Swedbank Robur Ny Teknik har haft det tufft då två stora innehav i form av Sinch och Embracer haft det tufft på sistone. Jag tänker inte sälja av något innehav på minst ett år eller två till utan mina automatiska insättningar ska fortsätta få rulla på.

Så här ser läget ut för endera innehav i fondportföljen hos Savr just nu:

endera innehav i fondportföljen hos Savr just nu

Vill du testa Savrs plattform så ta chansen att gå med nu via den här länken så får du 100 kr i fonden Swedbank Robur Ny Teknik som väkomstbonus! Det är alltid roligt att se sina innehav prestera, nu har vi nått 1000 kr i avkastning och det tog cirka ett år.

Hur snabbt kan vi nå 2000 kr i avkastning? Det ska bli intressant att se! Jag hoppas att det går fort och jag hoppas att även dina innehav går starkt som tåget!

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 46 2021 – Fonderna krossar ATH”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.