Veckorapport V 49 2021 – GratisPortföljen ökar

Det är roligt att se GratisPortföljen tuffa på i fortsatt takt även i Veckorapport V 49 2021. Året lider mot sitt slut, snöslasket är här och snart ska det firas jul för fullt. Julen är en varm och mysig högtid och det värmer lite extra när man ser sina portföljer gå åt rätt håll.

Fullt investerad hos Savelend

Det är härligt att se hur den här plattformen bara verkar bli bättre och bättre. Tidigare har jag sällan varit fullt investerad utan at själv ha plockat ut kapitalet som legat inaktivt. Nuförtiden så går det snabbare att få pengarna investerade och investeringsgraden är hög. Hurra för Savelend!

Nästa år så ska portföljen här öka på ordentligt och det ska bli roligt att se ränta-på-ränta effekten öka för varje månad som går. I början kommer det inte gå allt för fort men ju mer tiden går desto mer effekt kommer det att ge, om allting går enligt plan.

Hämta din insättningsbonus hos Savelend för nya medlemmar.

Fullt investerad hos Savelend

Fonderna har återhämtat sig en aning Veckorapport V 49 2021

Efter att ha dippat när börserna skakade till så har fondportföljen börjat kravla sig uppåt igen. Powells besked i USA togs emot väl av marknaden och tech var upp en aning. Mina fonder är ju som bekant starkt fokuserade på teknik och teknologi så det gav direkt effekt i denna portföljen.

Swedbank Robur Ny Teknik halkar fortfarande efter en aning men tids nog så ska det nog bli bra där också ska vi se. Få 100 kr i nämnda fond genom att Klicka Här.

Fonderna har återhämtat sig en aning Veckorapport V 49 2021

GratisPortföljen tuffar på

Mitt projekt där jag investerar pengar från cashback-erbjudanden rullar på. Vermilion Energy har nyligen gjort ett förvärv av ett företag som arbetar med naturgas på Irland vilket verkar bli intressant.

Samtidigt så har man gått ut och bekräftat att man snart äntligen återinför sina utdelningar. Tyvärr så börjar man inte med månatliga utdelningar igen riktigt ännu. Första kvartalsrapporten för deras räkenskapsår 2022 så återupptar man utdelningarna med 0.06 kanadensiska dollar per aktie kvartalsvis. Så här ser portföljens läge ut just nu:

Eftersom att Vermilion Energy är det största innehavet så påverkar dess utveckling portföljen en hel del. Men tids nog så ska jag ta hem vinst där och omplacera i övriga och fler bolag. Helst så vill jag ju endast ha bolag som delar ut just månadsvis i portföljen och jag vill fylla på i 2020 Bulkers så snart jag bara kan.

Eftersom att Vermilion Energy är det största innehavet så påverkar dess utveckling portföljen en hel del

Det är härligt att ”gratis”-pengarna växer vidare, vem vet var den här portföljen kan vara om ett par år? Just nu så känns det som ett guldläge att fylla på i Exchange Income Corp också och jag väntar ivrigt på att få hem en del cashbackpengar som jag väntar på.

Jag hoppas att du har en riktigt härlig tredje advent, kommande börsvecka och sedermera julfirande för att få ett riktigt härligt avslut på året.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 49 2021 – GratisPortföljen ökar”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.