Veckorapport V6 2022 – GratisPortföljen ny ATH

Veckorapport V6 2022 ser bättre ut än förra veckan. Fonderna har återhämtat sig lite och GratisPortföljen har tagit ny ATH. Det ser med andra ord rätt så bra ut för stunden. Vem vet hur länge det håller i sig?

För mina P2P-lån hos Savelend har de varit en tämligen händelselös vecka. Precis som det brukar vara i mellanveckorna innan löner betalas ut och lånen betalas av. Så jag kommer inte kika in i den portföljen något idag.

Savr Veckorapport V6 2022

Foderna tuggar på och har återhämtat sig aningen sedan förra veckan. Det får gärna ligga kvar här tills nästa löning och påfyllning. Fonderna ska ligga så pass länge att jag inte känner någon panik över deras resultat riktigt ännu.

Tech och teknologi har tagit en hel del stryk, inte särskilt konstigt när tillväxtbolag bortprioriteras. Men med tid och tålamod så ska det här bli riktigt bra hoppas jag.

Fonden Swedbank Robur Ny Teknik A är ett redigt sänke i den här portföljen just nu. Det ska bli intressant att se hur förvaltarna hanterar det här framåt.

Savr Veckorapport V6 2022

GratisPortföljen nära ny milstolpe

Portföljen med cashback-pengar bara växer och växer. Både genom tillväxt och utdelningar. Den är just nu väldigt nära att nå ett värde på 20 000 kr! Jag håller tummarna för att det sker redan nästa vecka.

GratisPortföljen nära ny milstolpe

2020 Bulkers har gått riktigt fint trots att man sänkte sin utdelning rejält den här månaden. Deras utdelningar varierar kraftigt och det är beroende på deras månatliga resultat. Deras förra utdelning var på 3,1841 norska kronor per aktie.

Den nästa blir på 0,52822 norska kronor istället. En markant skillnad men inget som oroar mig, framförallt inte när aktien ökar i värde så pass starkt.

Vermilion Energy har också fortsatt att öka i värde. Krisen mellan Ukraina och Ryssland pressar upp oljepriserna ännu högre vilket fått aktien att fortsätta starkt åt rätt håll.

Vermilion Energy har också fortsatt att öka i värde. Krisen mellan Ukraina och Ryssland pressar upp oljepriserna ännu högre vilket fått aktien att gå starkt på sistone.

Jag hade inte trott att portföljen skulle öka så här fort i värde så det är en härlig positiv överraskning. Min satsning på Vermilion Energy, när dom tog mycket stryk av pandemin, går riktigt bra. Med lite tur så håller det kanske i sig!

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V6 2022 – GratisPortföljen ny ATH”, Läs Fler Inlägg Här!

1 thoughts on “Veckorapport V6 2022 – GratisPortföljen ny ATH

  • Tycker också om Vermilion. Aktien har blivit mitt största innehav nu när de har gått up så mycket. Det höga priset på naturgas i Europa bör också hjälpa till på sin sikt även om jag misstänker att deras Q4 hedge var lite för stor.
    Vi får se hur det utvecklas nu när företaget ska börja med utdelning igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.