Sänka kostnaden på en delbetalning – Var enkelt

Det är förvånansvärt enkelt att sänka kostnaden på en delbetalning nuförtiden. Tack vare olika bolag och tjänster så kan man genom pålitliga bolag få bättre ränta eller andra villkor. Detta är något som jag själv har provat och därmed vet fungerar väldigt väl.

Samtidigt som jag upplever att det är enkelt att sänka kostnaden på en delbetalning så är det få som verkar om att möjligheten finns därute. Som tur är så det väldigt enkelt och man kan göra det via pålitliga bolag så man slipper oroa sig för att hamna i klorna hos någon hemskt skuldbolag.

När jag själv lyckades sänka kostnaden på en delbetalning så var det på en pryl jag köpt på avbetalning. Normalt sett så går det absolut emot min princip att handla på avbetalning men just den gången så fick det bli så. Som tur var så hittade jag i efterhand ett företag som tog över min avbetalning och därmed sänkte min ränta, utan att det kostade mig något.

Det förvånade mig faktiskt att det var såpass enkelt. Men som med det mesta inom teknologi och finans så kan nya lösningar göra stora skillnader. Jag använde bolaget AnyFin för att sänka kostnaden på en delbetalning och det fungerade jättebra.

Jag fick lägre ränta och behövde alltså betala mindre pengar än vad jag inledningsvis hade behövt göra. Tack vare det så sparade jag ett par slantar och fick med egna ögon se att det fungerar väldigt bra. Den avbetalningen är nu färdig och jag har bara goda saker att säga om min upplevelse med bolaget.

Det finns även andra bolag inom samma sektor som erbjuder liknande tjänster. Men en del frågar sig säkert: ”Hur kan bolaget ta över din avbetalning och tjäna pengar på det?”

www.ihallandeinvest.se spacer

Sänka kostnaden på en delbetalning

Så hur kommer det sig egentligen att bolag kan tjäna pengar på att ta över delbetalningar eller kreditkostnader? Ett enkelt svar är helt enkelt: effektivare och bättre system. Ju mer som sköts per automatik desto färre personer behövs och detta i sig brukar betyda lägre kostnader.

Tänk då vilken skillnad det blir på ett företag som hanterar alla sina avbetalningar och allting manuellt eller i daterade system jämfört med ett bolag som AnyFin som använder nyare och smidigare teknik. Deras tjänst kan sänka din ränta på befintliga delbetalningar, kreditkort och privatlån.

Jag tog som sagt vara på chansen att testa detta och jag blev väldigt nöjd. Min ränta sänktes och det enda andra som ändrades för min del var vilket bolag som fakturerar mig i slutet av månaden.

Enkelt

För att genomföra en flytt till AnyFin så är allt man behöver göra att kontakta bolaget och informera om ens nuvarande avtal så sköts resten av bolaget. Så på så sätt är det väldigt smidigt. Man behöver liksom inte ringa sin gamla långivare, kreditgivare eller så för att säga upp något utan allting sköts smidigt åt en.

Att kunna sänka räntan på så många olika sorters avbetalningar. Eller löpande kostnader kan göra en fin skillnad i balansräkningen i slutet på månaden. Jag testade det som sagt och jag blev väldigt nöjd.

Så har du några befintliga delbetalningar, kreditkort eller privatlån som du vill sänka räntan på? Surfa då in på AnyFin och ansök och se vad du får för bättre avtal, det kostar ingenting och man binder sig inte till någonting.

Jag hoppas att tipset kommer dig lika väl till hands som det gjorde för mig. Tack för att du läste inlägget ”Sänka kostnaden på en delbetalning”!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Läs Mer

1 thoughts on “Sänka kostnaden på en delbetalning – Var enkelt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.