Sänka kostnaden på lån – Såhär gjorde jag

Att sänka kostnaden på lån är alltid välkommet för jag vill ju betala så lite som möjligt. Nu har jag i regel inga lån. Men jag hade gått emot min egen princip och köpt en sak på avbetalning.

Min grundprincip går ut på att vara skuldfri så gott det går och att inte försöka leva över mina tillgångar. Visst, ibland är det lättare sagt än gjort men för det mesta så går det bra.

Det var dock en pryl jag behövde. Och istället för att vänta på att få in pengar så köpte jag den i förskott på kredit. Den var så pass billig så det var inget större beslut.

I alla fall så fick jag senare upp ögonen för cashbacks och därigenom företaget AnyFin.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Sänka kostnaden på lån

Det som bolaget gör är att köpa upp andras krediter och därmed ta över deras lån eller avbetalningar.

Man gör detta för att man har ett effektivt system som är billigt i drift som gör att man kan erbjuda kunderna, dig och mig, lägre kostnader.

AnyFin ger inte ut några nya krediter utan köper upp andras och ser till att deras avbetalningar har lägre avgifter eller räntor. För min del så blev det flera procent billigare plus att jag fick schysstare avbetalningsavtal.

Så jag kan med gott samvete rekommendera dig att om du har något som helst lån, delbetalning, avbetalning eller något liknande, fungerar ibland även för kreditbetalningar till kreditkort, testa AnyFin!

Det är gratis att se vad du får för erbjudanden på deras hemsida och det går väldigt snabbt.

Genom att jag har bloggen så har jag roligt nog även möjligheten att samarbeta med bolaget. Förhoppningsvis så kan du likaväl som jag fick få lägre ränta och bättre villkor!

Jag vill se hur mycket jag kan spara!

Mer om lån

Läs mer om att investera i lån här på sidan: Investera i Lån – Hur och Var.

Kombinera med cashback

Jag använde AnyFin i samband med ett cashback-erbjudande så jag fick pengar tillbaka också, läs mer om det här: Lägre lånekostnader och pengar i handen.

Tack för att du läste!

1 thoughts on “Sänka kostnaden på lån – Såhär gjorde jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.