Veckorapport V 14 2022 – Sidledes utveckling

Dags för Veckorapport V 14 2022! Det blir ingen superlång veckorapport för det har verkligen inte hänt så mycket. Portföljerna rullar på av sig själva och det är bara att vänta på lite roligare tider. Men vi tar och kikar in läget just nu!

P2P-Lånen hos Savelend

Investeringsgraden är fortsatt hög, något som jag verkligen gillar att se. Pengarna ligger alltså inte och skvalpar i någon slags twilight zone utan arbetar för fullt just nu.

Det betyder att den passiva inkomsten är igång och det finns i mina ögon inga bättre inkomster. Att låta pengarna tjäna ihop mer pengar åt en är ju så bra det kan bli.

Lyckas man bygga ihop en redig pengamaskin som sköter sig självt så kan man kanske till och med gå i pension lite eller mycket tidigare.

Min nuvarande investeringsgrad ligger som du kan se på 98% vilket betyder att nästan hela kapitalet är i rörelse. Jag hoppas att det fortsätter så, så att pengarna arbetar på maximal nivå.

Vill du också investera i P2P-lån? Missa inte din välkomstbonus: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform.

Investeringsgraden är fortsatt hög, något som jag verkligen gillar att se. Pengarna ligger alltså inte och skvalpar i någon slags twilight zone utan arbetar för fullt just nu.

Portföljen med fonder veckorapport V 14 2022

Här har det vänt ned lite sedan förra veckans återhämtning. Det hade givetvis varit roligare om det fortsatte uppåt men man kan inte få allt här i livet. Nu blir det intressant att se var portföljens utveckling ska ta vägen härifrån.

Om cirka två veckor så är det dags att fylla på portföljen med mer pengar igen. Då kommer den att ligga på ett värde runt 19 000 kr, beroende på hur den utvecklas tills dess. Med lite tur så kanske teknik och teknologi-aktier i USA får mer kärlek, vilket skulle få portföljen att vända uppåt igen.

Men det kan ta tid, just nu så är mycket fokus på räntor och inflation. Då brukar inte tillväxtaktier vara prioriterade. Men, men, tid är något jag faktiskt har gott om just nu i alla fall. Så det får helt enkelt traska på i sin egen takt.

Om du undrar varför jag har fonderna hos Savr istället för Avanza så är det helt enkelt för att det är mycket billigare så: Savr vs Avanza – Savr Omdöme.

Portföljen med fonder veckorapport V 14 2022

GratisPortföljen kämpar på

Här har det inte hänt särskilt mycket denna vecka. Det kom in en liten slant som jag köpte mer aktier i SBB för. Ett bolag vars kurs har haft det redigt tufft på sistone. Men det betyder bara fint köpläge för min del.

I övrigt så väntar jag mest på att få in pengar från att ha bytt mobilabonnemang och elbolag, igen. Pengarna som jag investerar i det här projektet kommer ju som bekant endast från cashback-erbjudanden.

Här har det inte hänt särskilt mycket denna vecka. Det kom in en liten slant som jag köpte mer aktier i SBB för.

Den här portföljens utveckling beror just nu till stor del på hur det går för Vermilion Energy. Detta eftersom att bolaget är det i särklass största innehavet i portföljen.

Jag tror att bolaget har mycket mer att hämta. Deras återhämtning lär nu få sig en rejäl skjuts tack vare högre priser för olja och gas. Det betyder att deras kommande kvartalsrapporter förmodligen blir en fröjd att läsa för alla deras aktieägare.

Bolaget är rätt så skuldtyngt men siktar på att beta av skulderna rejält det här året. Något som man verkligen får hjälp med nu när intäkterna ökat. Förhoppningsvis så fortsätter aktien att tuffa på uppåt mot blåare höjder.

Ett annat bolag som inte gynnas av högre priser för främst olja är ju Exchange Income Corp. Så det ska bli intressant att se hur det artar sig där. Bolaget fortsätter att leverera utdelningar och har gjort det trots pandemin. Ett styrkebesked i mina ögon.

Stort tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 14 2022 – Sidledes utveckling”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.