Var man köper kryptovaluta

Många undrar över var man köper kryptovaluta utöver Bitcoin. Det finns vissa sidor som är enklare att använda än andra. Coinbase till exempel är ju väldigt enkel men har höga avgifter. Så jag tänkte ta och lista ett par olika exchanges man kan kika in.

Notis: Handelsplatserna är listade i alfabetisk ordning och inte efter hur bra dem är.

”Oj så många!? Måste man gå med i allihopa?” Nej det måste man inte. Jag själv använder Bittrex, Coinexchange, Cryptopia, Kraken och KuCoin för att då kan jag hitta i stort sett alla coins jag letar efter.

Nu har du ett brett urval för att kunna lösa problemet med var man köper kryptovaluta.

Olika coins listas i olika takt på olika exchanges. Så utbudet kan variera kraftigt från ena sidan till den andra. Så kan även säkerheten och volymen på handeln.

Allmänt anses Bittrex och Bitfinex vara bäst men det skiljer sig givetvis också efter personlig smak. Vissa av sidorna ser bättre ut än andra och är enklare att använda än andra.

Coinbase är nog den allra enklaste att börja med och där kan man köpa Bitcoin/BitcoinCash/Ethereum/Litecoin enkelt med sitt kort. Om man är helt ny till investeringar och kryptovaluta så föreslår jag att man börjar med just Coinbase och det är alltid mitt tips när någon undrar var man köper kryptovaluta.

Där är det enkelt att komma igång och sen kan man prova på nya sidor och överföra till andra exchanges.

Kolla in på sidorna och se vilken som just du föredrar! Och för den delen, det finns givetvis ännu fler exchanges än just dessa men jag har slutat kika in nya eftersom att det för min del räcker gott och väl med just dessa trading exchanges.

Undrar du hur man skickar Bitcoin, eller annan kryptovaluta, från en sida till en annan? Läs om det här!

Tack för att du läste ”Var man köper kryptovaluta”

2 thoughts on “Var man köper kryptovaluta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.