Rullar på för P2P-Lånen hos Savelend

Sakta men säkert så rullar det på med P2P-Lånen hos Savelend. Jag startar ju som bekant smått och försiktigt genom att månadsspara 1000 kr i månaden för att utvärdera plattformen. Hittills så är jag väldigt nöjd, men det finns saker jag saknar.

Att sätta igång månadssparandet på plattformen var väldigt enkelt och det har rullat på bra sedan dess. Min portfölj innehåller 3000 kr som håller på att placeras i lån.

Det är ju givetvis väldigt lite pengar men det är en start och mera ska det bli. Majoriteten har redan investerats i lån men eftersom att min månatliga överföring gick igenom igår så ligger en del kvar som likvida medel.

Såhär ser min portfölj hos Savelend ut just nu:

Det är roligt att se den växa på sig sakta men säkert. Anledningen till att jag inte investerar mer åt gången är för att fokusera pengarna på börsen. P2P-Lånen hos Savelend ser jag som ett alternativ till börsen.

Men börsen är ändock det primära målet för mitt investerande. Inom kort så kommer jag även att skriva ett inlägg om hur det går med mina fonder hos Savr.

Portföljen med P2P-Lån lär bli desto roligare att följa ju mer tiden går. Än så länge så är det inte ju inte mycket att hurra för. Däremot så är jag väldigt glad över att hemsidan funkar så pass väl som den gör.

Jag tycker att man lyckats ta fram en väldigt smidig plattform men något jag saknar är statistik. Ju mer statistik desto bättre i sådana här fall anser jag, ju enklare jag kan följa mina investeringar desto bättre.

spacer

Avkastningen på P2P-Lånen hos Savelend

En sak som jag verkligen uppskattar med Savelends plattform är att man på ett enkelt sätt visar exakt hur mycket man betalar i skatter och avgifter.

Jag har fått 56,09 kr i ränta hittills på två månader och efter skatt så ligger avkastningen på 33,99 kr. Eftersom att jag återinvesterar all avkastning så nyttjar jag ju den underbara ränta-på-ränta effekten.

Mitt kapital kommer, om investeringarna går bra, att växa som en snöboll. Ju längre tiden går desto större kommer portföljen att bli och ju större den blir desto snabbare växer den.

Såhär ser översikten för avkastningen på P2P-Lånen hos Savelend ut för mig just nu:

p2plånen hos savelend avkastningen

Så för att summera det hela så kan jag säga: so far so good. Jag är väldigt nöjd med Savelends plattform och upplägg, som sagt så skulle jag väldigt gärna se mer statistik men det kanske kommer i framtiden?

Man kan ju alltid hoppas! Tack för att du läste inlägget! Trevlig dag!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

2 thoughts on “Rullar på för P2P-Lånen hos Savelend

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.