Sammanfattning V. 6 – Cannabismarknaden på väg tillbaka?

Bitcoin ser ut att ha studsat runt 48 000 kr. Cannabismarknadens blodbad ser ut att vara över. USA orsakade verkligen en stor korrektion världen över och det känns väldigt risky att vara inne i någon marknad just nu. Men, jag håller mig till min plan och behåller mina cannabisaktier.

Cannabisaktierna

Jag såg inte förrän nu att jag lyckats klanta till det med bilden på portföljen förra veckan. Oh well!

Cannabismarknaden har återhämtat sig en aning men det kom lite nyheter om att senatens besked kan dröja vilket inte vore positivt.

Justin Trudeau verkar dock fast besluten om att få igenom sin legalisering till utsatt tid och jag hoppas verkligen att han lyckas med det.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisaktier vecka 6

Cannabisportföljen förra veckan(fast fick alla innehav, klumpigt):

cannabisaktier v 5

Kryptovaluta

Det är skönt att se att Bitcoin till synes har börjat återhämta sig en aning. Köpte man vid botten runt 48 000 kr så har man redan fått en fin avkastning på sitt köp. Jag utökade lite själv men det var runt 60 000 kr och bara för en struntsumma.

Testet med Altcoins ligger just nu 0.03552557 BTC vilket just nu är 2359.39 kr plus. Det vore härligt om altcoinsen också började arbeta sig upp igen. Då tänker jag sälja av grundinvesteringarna och köpa P2P-lån, tror jag.

Pepins

13:e februari öppnar Buyersclub sin nyemission Pepins. Jag tänker ta en chanspost där för att bolaget är lågt värderat, e-handel växer och växer samt att om man når sina tillväxtmål så kommer man att leverera ett väldigt fint resultat. Nu gäller det bara att komma ihåg att teckna på tisdag!

P2Plån

Hos Mintos så har jag börjat köpa in mig i andrahandslån istället för att bara låta mina autoinvestkonton sköta biffen åt mig. Jag köper in mig för 1 EURO eller 10 SEK per lån just för att sprida ut riskerna ännu mer. Alla lån täcks av Mintos återköpsgaranti.

Veckans inlägg

Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 6 – Cannabismarknaden på väg tillbaka”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.