Veckorapport V 24 2021 – Fonderna på väg upp

Det är roligt att se fonderna öka på igen vilket lär betyda att teknikaktier får nytt förtroende av investerare världen över. GratisPortföljen låg på ATH, all time high, förra veckorapporten men har under den gångna veckan backat lite. Så för Veckorapport V 24 2021 gick alltså fonderna upp men aktierna ner, men vi kikar in detaljerna.

GratisPortföljen svagt ned

Egentligen så har de inte hänt alltför mycket med GratisPortföljen under veckan som varit. Det har gått lite upp och lite ner men mestadels har det gått i sidled. Portföljens värde har sjunkit med 60 kr sedan förra avstämningen. Så det var ingen direkt actionfylld vecka, vilket jag tycker är skönt.

Desto roligare är det att jag möjligtvis har en lite större cashback-peng inkommandes. Detta om jag får byta tillbaka till samma elbolag som jag bytt till tidigare som en del i ett cashback-erbjudande. Det blir spännande att se om det går igenom, jag uppdaterar mer om det längre fram.

Så här ser i alla fall portföljens graf ut för tillfället, förhoppningsvis så ska den fortsätta klättra på uppåt:

Veckorapport V 24 2021 gratisportföljens utveckling

Portföljen består av följande aktier och tanken är att så fort Vermilion Energy återhämtat sig mer så ska jag omvikta rejält och placera i fler bolag:

Gratisportföljen vecka 24 2021

Det är rätt så fascinerande tycker jag att pengarna i den här portföljen består av ”gratis-pengar” som jag endast tjänat in via cashbacks. När mer kapital rullar in från den kanalen så tänker jag utöka i Gladstone Investment Corp samt ta in Cibus Nordic och STAG Industrial.

Jag ska bara bli lite bättre på att dra in mer cashback-pengar så kommer det här bli riktigt fint.

spacer

Uppåt för fonderna – Veckorapport V 24 2021

Som sagt så har fonderna fortsatt att klättra även den här veckan vilket givetvis är roligt att se. Fondportföljen påbörjades i november 2020 så den är fortfarande väldigt färsk.

I veckan som kommer så ska det fyllas på igen och förhoppningsvis så slår portföljen sitt egna ATH för avkastningen i samband med det. En sak är säker och det är att jag inte har bråttom med fonderna, men det är ju fortfarande roligt om det går åt rätt håll.

Så här ser grafen för fondernas portfölj ut just nu, detta är dock inte inräknat med Handelsbanken Hållbar Energi som tyvärr inte finns hos Savr ännu. Jag hoppas att man kan lyckas få in även den i deras utbud inom en snar framtid så att jag kan spara mer pengar på avgifterna.

fondernas utveckling vecka 24 2021

Vi får se om det är återkomsten för teknikaktierna eller inte, personligen så tror jag att inflationsoron kommer att fortsätta vilket jag inte tror kommer gynna denna sektor. Men den som lever får se som det heter.

Ha nu en riktigt härlig börsvecka så kommer nästa rapport nästa helg, simma lugnt tills dess!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.