Veckorapport V 38 2021 – GratisPortföljen når 11k

Det är helg och det betyder att det är dags för Veckorapport V 38 2021 för min del! GratisPortföljen har haft en bra vecka mycket tack vare att Vermilion Energy gått starkt. Den är inte långt ifrån ATH vilket alltid är roligt. Fonderna har haft det lite kämpigare men ser ut att vända uppåt igen.

Jag går inte igenom något med Savelend i denna veckorapport eftersom att jag inte hunnit sätta in något eller fått någon utbetalning sedan förra veckan. Tanken är fortfarande att månadsspara i aktien samt i P2P-lånen. Så tills nästa veckorapport kommer det åtminstone finnas något att redovisa där.

Fondportföljen Veckorapport V 38 2021

Min förhoppning var ju att fonderna skulle nå över 10 000 kr i värde innan nästa insättning men det ser svårt ut. Påfyllnad är redan påbörjad men överföringen tar lite tid när det kommer till Savr. Det är dock något jag enkelt har överseende med eftersom att jag betalar betydligt längre avgift där än vad jag hade gjort hos t.ex. Avanza.

Här nedanför kan du se grafen över fondportföljens utveckling. Den har tappat en del sedan sin ATH men förhoppningsvis så är den på G upp igen.

Fondportföljen Veckorapport V 38 2021

Så här ser läget ut just nu per innehav i portföljen. Öhman Global Growth är den av fonderna som onekligen har gått bäst hittills. Med lite tålamod och tid så tror jag att valen kommer generera en riktigt fin avkastning, men time will tell.

innehaven i fondportföljen v 38 2021

GratisPortföljen över 11 000 kr i värde

Gratisportföljen har ju fått sitt namn som du kanske redan vet från cashback-pengar. Det är så himla roligt att se den växa och att den redan genererar en del pengar tack vare utdelningar. Summorna just nu är minimala men vårdar jag den väl och fokuserar på rätt bolag så finns det stor potential.

Så här ser grafen för portföljens utveckling ut och som du ser så verkar det gå åt rätt håll igen sedan pandemi-kraschen:

Veckorapport V 38 2021 gratisportföljens graf och avkastning

Just nu, tack vare Vermilion Energys fina återhämtning så är det endast ett innehåll i portföljen som ligger på minus. När bolaget återhämtat sig ännu mer så är tanken att sälja av en del för att köpa in ett bolag till om jag nu inte ökar på ett redan befintligt bolag i portföljen.

Portföljen har cirka 400 kr liggandes redo att investeras, målet är att få ihop i alla fall cirka 600 kr till det vill säga 1000 kr innan nästa köp. Om inte tålamodet tar slut innan dess vill säga, för det är ju väldigt roligt att köpa aktier.

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.