Samla 3000 kr cashback extra per år såhär enkelt

Inlägget ”3000 kr cashback” innehåller annonslänkar för Komplett Bank.

Utöver att använda de olika hemsidorna så finns det kreditkort som också ger cashback. Gör dina vardagliga köp och samla ihop cashback på det sättet också för att maximera din återbäring.

Kompletts kreditkort ger 1% cashback på köpen man gör och totalt så kan man samla ihop 2000 kr per år på detta sätt. Kortet har alltså en maxgräns på 2000 kr men det har inga löpande avgifter så man kan använda det tills man har nått maxgränsen.

På så sätt så kan man enkelt samla ihop ytterligare 2000 kr i cashback varje år. Pengar som man kan göra något roligt för istället för att inte ta del av återbäringen överhuvudtaget.

När du har nått maxgränsen så behöver du inte fortsätta att använda kortet om du inte vill, det kostar som sagt ingenting att ha det liggandes.

Man kan kombinera detta med ett till kort från Rebilla som man kan samla cashback med på upp till 1000 kr per år. Skaffar man bägge dessa kort så kan man alltså 3000 kr per år extra i återbäring för köp man ändå hade gjort.

spacer

3000 kr cashback per år

Det är inte illa det inte och det kortet har inte heller löpande avgifter. Genom att skaffa dessa två kort så kan man alltså enkelt tjäna in 3000 kr i cashback per år genom att handla som man annars hade gjort.

För vissa så är 3000 kr inte mycket men för andra så är det en välbehövlig tillökning i privatekonomin. Om du vill motivera dig själv till att nyttja cashbacks mer så sätt ett mål för år 2020.

Du kan till exempel bestämma dig för att spara pengarna till en resa eller varför inte använda pengarna som en grund för nytt sparande eller investerande? Möjligheterna är många och det är du som bestämmer.

Förhoppningsvis så kom det här tipset väl till hands inför ditt cashback-samlande under det kommande året. Tack för att du läste!

Läs mer på Komplett Banks hemsida

5 thoughts on “Samla 3000 kr cashback extra per år såhär enkelt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.