7 augusti, 2017

Mintos

Inlägget är reklam för Mintos och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Jag investerar i internationella P2P-lån bland annat via Mintos. Tjänsten fungerar likadant som Lendify gör men utbudet av lån är högre och så även räntorna på vissa av lånen. Du hittar låntagare i hela Europa och det finns allt från företag till privatpersoner att låna ut till.

Att investera eller spara i P2P-lån ser jag som ett bra sätt att sprida sina risker på. På samma sätt så det bra att sprida risken mellan till exempel Mintos och andra plattformar. Det är helt klart ett bra alternativ till börsen helt enkelt men inget man skall lägga allt krut i, tycker jag.

Genom att investera utanför och innanför Sveriges gränser så sprids riskerna och på så sätt kan man bitvis gardera sig mot tråkigheter. P2P-lån drabbas heller inte av hög- eller lågkonjunktur på samma sätt som aktier på börsen så jag förespråkar att man kikar in P2P-lån om man inte redan har gjort det.

Autoinvestkonton

Ett autoinvestkonto är ett konto eller en portfölj som sköts per automatik. Man ställer in sina inställningar och resten sköts alltså av sig självt. Man kan välja att till exempel endast investera i lån som ger minst 12 procent avkastning och så vidare.

Mintos har bland de bästa automatiska kontona för auto-investering som jag har sett på olika plattformar för P2P-lån. Det är smidigt och det finns gott om viktiga variabler som man kan ställa in som man själv önskar. Det tyckerjag är jätteviktigt för en hemsida som sysslar med P2P-låneförmedling.

Mintos

Bli medlem du också och börja tjäna in avkastning redan idag hos Mintos genom att investera i P2P-lån till privatpersoner, företag och projekt i hela världen. Tidigare fanns det mest lån i Europa men nu finns det även lån i bland annat Afrika. Med andra ord så få finns det goda möjligheter att diversifiera sin portfölj med P2P-lån.

Sprid riskerna, sprid möjligheterna och sprid tillgångarna.

Inlägg

Inlägg om bara Mintos eller där Mintos nämns:

Oroande utveckling för Mintos - P2P-lån
Det pågår en minst sagt oroande utveckling för Mintos. Den stora internationella plattformen som förmedlar P2P-lån får in mindre och
Person-till-Person-Lån - Investera utan banken
Person-till-Person-Lån är någonting som jag skrivit en hel del om här på bloggen. Oftast så kallas det ju för P2P-lån,
Nyheter och ny funktion hos Mintos
Nyheter och ny funktion hos Mintos Det har bland annat kommit en ny funktion hos Mintos samt olika nyheter. Bland
Investera i P2PLån - Alternativ till börsen
Att investera i P2Plån kan vara ett bra sätt att diversifiera sin portfölj på. Genom att investera utanför börsen så
Mintos når milstolpe på fem miljarder euro
Mintos når milstolpe på fem miljarder euro i investerade lån. Det meddelades igår och jag kan tänka mig att man
Ny cashback-kampanj hos Mintos
Den internationella plattformen för P2P-lån vid namnet Mintos har en ny cashback-kampanj. Av och till så erbjuder man cashbacks på