Sammanfattning V. 12 – Framåt för cannabismarknaden

Som jag nämnde tidigare i veckan så röstade lagförslaget om rekreationellt bruk av cannabis igenom andra steget i senaten. I juni är det dags för tredje och sista steget. Under veckan så har Bitcoin vacklat vidare medan aktiemarknaderna världen över sett väldigt skakiga ut.

Sedan förra rapporten så har jag köpt in mig i Taku-Taku via Pepins plattform samt sålt av ett innehav i cannabisportföljen.

Cannabisaktierna

Under veckan som varit så har jag sålt av mitt innehav i Invictus MD Strategies som jag skrev ett inlägg om. Anledningen till det var ett i mina ögon oseriöst drag som osar desperation. Länken till inlägget om det kan du hitta i botten av det här inlägget.

Det ska bli spännande att se hur marknaden ter sig nästa vecka men det bör kännas positivt att lagförslaget röstades igenom. Nu ser vi med spänning fram emot 7 juni då den avgörande omröstningen kring förslaget tar plats.

Risken är givetvis inte obefintlig men jag är inte orolig. Sittande regering i Kanada gick till val på att genomföra det här och jag tror att senatorerna kommer att lyckas enas kring förslaget.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

portföljen med cannabisaktier

Kryptovaluta

Testet med kryptovalutorna som du kan läsa mer om här ligger just nu 0.0179814 BTC (1269.65 kr) plus. En liten uppgång sedan förra veckan men ingenting att hurra för mycket för.

Pepins

Nu har jag köpt in mig i Taku-Taku hos Pepins! Missa inte chansen att göra det du också om du likt mig tror starkt på deras koncept.

P2Plån

Hos Mintos har det inte hänt mycket under veckan som varit men allting rullar på i normal takt.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!


Bli medlem hos Bonusway och få återbäring när du handlar på nätet!


Veckans inlägg

Tack för att du läste “Sammanfattning V. 12 – Framåt för cannabismarknaden”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers